1. Very Pleased!

    Management is thoroughly pleased both with the slip resistant flooring results in the restrooms and on the stadium stairs.

    Area of work: Restroom tiles; Steps in stadium
    Problem: Client’s liability claims for slip and fall accidents associated with public restrooms and slick, painted steps throughout stadium.
    Solution: 10-minute exposure; Stone-Grip in the Restrooms. New slip resistant Epoxy paint for steps.
    Texas Rangers MLB Baseball
  2. Substantial Improvement!

    Substantial improvement in safety due to increased traction from slip resistant flooring treatment, especially on the sloped sections.

    Area of work: Sloped concrete areas surrounding Children’s Stingray Petting Tank.
    Problem:  Client wanted higher traction levels of polished concrete surrounding the tank.
    Solution: 10-minute exposure; Stone-Grip.​
    City of Dallas Aquarium
  3. Excellent!

    Hotel Management was satisfied with the results of the anti-slip flooring treatment and feels that the likelihood of an accident has been reduced.

    Area of work: 4000 square feet of tiles surrounding swimming pool.
    Problem: Client had issues with slippery tiles near the swimming pool.
    Solution:  Clear non-slip spray coating​
    Four Seasons Hotels
  4. Satisfied With Results

    Hotel Management was satisfied with the results of the slip resistant treatment, and have contracted more work with us as a result.

    Area of work:  1200 Square feet of Quarry Tile on stairs, sundeck and handicap-equipped showers.
    Problem:  Client had issues with slippery tiles and stairs around pool and shower tiles.
    Solution:  10 minute exposure; Stone-Grip.​
    Rosewood Hotels
  5. This product solved our problem!

    Problem solved! The hotel no longer has issues with slips on these areas.

    Area of work:  Ceramic Tile in entrance, lobby, and hallways.
    Problem:  Hotel guests tracking rain onto lobby floor and water dripping from pool guests onto tile hallway near elevator bank.
    Solution:  10 minute exposure; Stone-Grip.​
    Fairfield Inn by Marriott
  6. Unbelievable!

    Unbelievable! Large improvements in traction with no appearance change. We will be notifying other YMCA locations of our success with SlipDoctors.

    Area of work:  Ceramic Tile in locker rooms; hallways, and pool deck.
    Problem: Members were slipping on wet ceramic tiles throughout locker rooms and pool areas.
    Solution:  Eight-minute exposure; Stone-Grip.
  7. Very happy with results!

    At Sunrise Senior Living we strive to be a safe environment for our residents. Once we noticed a few different individuals were slipping in our showers we took immediate action. After treating all our fiberglass showers we no longer have to worry about slip hazards. We could not be happier with the product and result.

    Area of work: Fiberglass Showers
    Problem:  Senior residents slipping and falling in the shower.
    Solution: One Coat; Spray Grip – Clear.
    Sunrise Senior Living
  8. Problem Solved!

    Customer kept slipping entering and exiting from the trains. After discussing with SlipDoctors this seemed to be a “no-brainer” for us. SlipDoctors treated over 100 ramps on our initial discussion with SlipDoctors right away! Problem Solved!

    Area of work: Over 200 Metal Ramps
    Problem: Customers slipping on metal ramps exiting training and loading docks areas.
    Solution:  One Coat; Tuff Grip – Black.​

  9. Will be using this product again!

    After testing several products internally we decided to use SlipDoctors due to the durability and internal tests we have performed. We will be using SlipDoctors products in other areas throughout all our parks when this issue presents itself again.

    Area of work: Main Factory Wookroom (2,000 sq ft)
    Problem: Factory workers easily slipped and fell on slippery concrete flooring.
    Solution: Two Coats; Tuff Grip

  10. Great Work!

    The mechanic found it easy to apply. Since it’s application, we’ve experienced less incidents of our workers sliding and injuring themselves.

    Area of work: Main Factory Wookroom (2,000 sq ft)

    Problem: Factory workers easily slipped and fell on slippery concrete flooring.

    Solution:  Two Coats; Tuff Grip

    Land O'Lakes